Georgiana Constantin-Parke

Georgiana Constantin-Parke este doctor în Stiințe Politice, instructor și expert în cadrul Helms School of Government, secția online, Liberty University din Virginia, SUA, unde predă cursuri de licență, masterat și doctorat. Experiența ei include colaborarea cu mai multe think tank-uri și publicații românești și internaționale, printre care amintim Austrian Economics Center din Viena, the Hudson Institute și Victims of Communism Memorial Foundation din Washington DC, Columbia University și Georgetown University, respectiv The Economic Standard, Journals of International Affairs, Revista GeoPolitica, The Market for Ideas. 
Interesele sale sunt diverse, de la drept, bioetică și Școala Austriacă de Economie, până la religie, psihologie, nutriție și educația timpurie. Este o fire enciclopedistă și crede într-o abordare interdisciplinară în cercetare.

Educația în mediul virtual: trecut, prezent sau viitor?

Cred că viitorul este unul hibrid, cel mai probabil, pentru că fiecare om este diferit, iar unii se descurcă mai bine într-un mediu decât în celălalt. Unii vor dori ca educația să vină „la pachet” cu experiența universitară fizică, iar alții vor prefera mediul virtual. Faptul că acum avem acces și la mediul virtual este un lucru bun pentru procesul educațional, care primește de aici înainte îmbunătățiri și completări surprinzătoare. Trebuie să ne bucure acest lucru.