Donații

Platforma noastră găzduiește în fiecare zi texte inedite, menite să inițieze sau să contribuie la o dezbatere de idei civilizată în societatea românească. Syntopic este o platformă publicistică independentă, creată și întreținută voluntar de o redacție de studenți.

Pentru a gestiona aspectele tehnice legate de întreținerea platformei și pentru a organiza și alte evenimente (cum sunt Școala de vară de la Răchitova, Întâlnirile Syntopic ș.a.), am creat o organizație non-profit, Asociația Culturală Thesis, care va constitui baza juridică a tuturor activităților Syntopic.

Pentru a continua proiectul Syntopic, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Orice donație este o contribuție valoroasă pentru întreținerea site-ului și proiectele pe care le vom anunța în anul următor. Vă suntem recunoscători pentru ajutorul acordat.

 

Pentru donații cu cardul:
LEI

 

Puteți dona și prin transfer direct în contul bancar de mai jos:

ASOCIAȚIA CULTURALĂ THESIS
C.I.F. 45314380
RO91BTRLRONCRT0621545501
Banca Transilvania

Prin efectuarea unei donații, vă angajați să acceptați Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

Dacă doriți să întrerupeți o plată recurentă sau întâmpinați probleme în cadrul procesului de plată, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]. Vă rugăm ca, în mesajul trimis pe e-mail, să menționați, dacă este cazul, atât numele și prenumele, cât și adresa de e-mail folosită în momentul realizării plății. 

De asemenea, ne puteți ajuta prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit prin completarea DECLARAȚIEI 230 (fie online, fie puteți descărca formularul în format PDF de aici). 

Instrucţiuni de completare: Completați doar prima pagină din formular, cu scris de mână sau la computer, cu majuscule, în secțiunea I ce conține datele dumneavoastră de identificare și semnați la Semnătura contribuabilului. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii), și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Asociației Culturale Thesis, sub egida căreia funcționează proiectul Syntopic, sunt precompletate.

Instrucţiuni de expediere: Până la data de 25 mai 2023, alegeți oricare dintre opțiunile de mai jos:

a) la ANAF: trimiteți pagina imprimată de dumneavoastră la ANAF prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau puteți depune formularul la registratura ANAF unde aveți domiciliul în buletin. Lista este aici.

b) la Syntopic: ne puteți trimite formularul 230 scanat/fotografiat, la adresa [email protected] sau puteți completa online formularul 230 de AICI. Formularul completat astfel este trimis în mod automat către noi.

Important: Aceasta nu este o donaţie. Banii vor fi oricum luaţi ca impozit pe anul trecut. Dar, în loc să fie direcționați toţi către stat, puteți decide unde anume doriți să redirecţionați 3,5% din ei. De asemenea, puteți opta ca acest procent să fie împărţit la mai multe organizaţii.

Pentru confirmări de primire sau orice alte nelămuriri ne puteți contacta la [email protected].