Termeni și condiții

Syntopic.ro (website-ul www.syntopic.ro) este furnizat și operat de către Asociația Culturală Thesis (denumită în continuare Asociația), asociație constituită și funcționând în conformitate cu legile române, cu sediul în Timișoara, str. Progresul, nr. 43, judeţul Timiș, România, având C.I.F. 45314380.

Donațiile online sunt procesate de compania irlandeză Stripe Payments Europe, Limited (denumită în continuare Procesatorul de plăți), cu sediul în The One Building, Lower Grand Canal St., Dublin, Irlanda și numărul de înregistrare 513174.

1. Protecția datelor cu caracter personal

Condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră de utilizator sunt cele precizate pe pagina Politica de confidențialitate de pe website-ul nostru.

2. Contact

Ne puteți contacta online la următoarea adresă de email: [email protected].

3. Cum putem fi sprijiniți financiar?

Asociația acceptă donații prin două metode:

  1. prin virament bancar în contul cu următoarele detalii: ASOCIAȚIA CULTURALĂ THESIS
    C.I.F. 45314380
    RO91BTRLRONCRT0621545501
    Banca Transilvania
  2. prin plata efectuată online cu cardul (Visa sau Mastercard), prin intermediul Procesatorului de plăți, accesând pagina Donații .

4. Condițiile de efectuare a plăților online pe website-ul Syntopic.ro

Toate donațiile online operate pe website-ul Syntopic.ro vor fi efectuate în lei (RON).

În cazul donațiilor online, Asociația nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de către dumneavoastră, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului dumneavoastră, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune vă revine exclusiv dumneavoastră.

Asociația nu are acces la datele cardului dumneavoastră de plată și nu le va stoca. Singurele informații la care vom avea acces sunt următoarele: numele și prenumele dumneavoastră, data și ora tranzacției, suma donată, ultimele patru cifre ale cardului de pe care se efectuează tranzacția, data expirării acestui card, adresa de email și starea verificării anti-fraudă. Aceste vor fi prelucrate în conformitate cu politicile enunțate mai sus. Doar Procesatorul de Plăți sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului și care prestează astfel de servicii conform politicii Procesatorului de plăți vor avea drept de acces la datele cardului dumneavoastră. Entitatea autorizată să presteze servicii de stocare este Procesatorul de plăți. Informații suplimentare despre politica de protecție a datelor cu care operează Procesatorul de plăți pot fi consultate pe pagina „Checkout – Legal” de pe website-ul Stripe.com.

5. Cum vor fi întrebuințate fondurile obținute din donații?

Informațiile despre motivele pentru care vă solicităm ajutorul financiar, precum și despre cheltuielile pe care le vom acoperi din fondurile obținute din donațiile dumneavoastră sunt accesibile pe pagina Donații.

6. Răspundere

Accesând website-ul www.syntopic.ro, acceptați în mod expres și fără echivoc prevederile expuse prezenta secțiune „Termeni și condiții”.

Asociația își rezervă dreptul de a modifica oricând secțiunea „Termeni si Condiții”. Modificările vor intra în vigoare începând cu data afișării lor pe pagina „Termeni și condiții”.

7. Note generale

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele defecțiuni datorate serverului pe care este găzduit website-ul sau conexiunii la Internet.

Vom încerca să rezolvăm pe cale amiabilă, prin înțelege între cele două părți, orice conflict apărut între Asociație și utilizatorii acestui site. În cazul în care acest lucru nu este posibil, acțiunea se va înainta instanțelor judecătorești competente de pe teritoriul județului în care se află sediul Asociației (județul Timiș).