Stimați cititori,

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, am vrea să vă mulțumim că ați fost alături de noi, că ne-ați citit, comentat și împărtășit cu prietenii dumneavoastră articolele noastre. Suntem onorați să avem cititori ca dumneavoastră. Pe această cale le mulțumim, de asemenea, tuturor autorilor care au publicat pe Syntopic. Vă suntem recunoscători că împreună am reușit să construim un proiect publicistic civilizat și că am contribuit astfel la clădirea unui spațiu în care dezbaterea de idei și respectul pentru celălalt sunt trăsături genuine.

În 2022, ne propunem să extindem proiectul Syntopic, să organizăm mai multe întâlniri și dezbateri publice pe temele care frământă societatea românească și spațiul occidental. Ne pregătim, de asemenea, pentru ediția a II-a a Școlii de vară de la Răchitova și, în același timp, pentru lansarea cărții Exerciții pentru o altfel de diversitate, o colecție de eseuri semnate de membrii redacției Syntopic, care va apărea în curând la Editura Presa Universitară Clujeană. Fără sprijinul dumneavoastră, toate acestea nu ar fi fost posibile.

Vă mulțumim încă o dată și vă dorim un Crăciun cu bucurii și un nou an în care toate planurile dumneavoastră să se realizeze!

 

Cu prețuire,

Redacția Syntopic

 

Imagine: Unsplash

 


Mai multe despre: , ,
image_pdf

Dacă v-a plăcut articolul pe care tocmai l-ați citit, puteți să sprijiniți printr-o donație următoarele texte pe care le pregătim pentru dumneavoastră, accesând:
Syntopic este un proiect publicistic inedit, care încearcă să aducă laolaltă opinii, idei și autori într-un cadru de dezbatere civilizat. Este inedit deoarece își propune să introducă în spațiul românesc teme și argumente care, în general, lipsesc din dezbaterea publică. Este pluralist fiindcă nu urmărește o linie doctrinară sau ideologică, ci promovează standardele și valorile perene ale dialogului rațional și respectului față de celălalt.

Scrieți un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.