Alexandru Enache

Alexandru-Ioan Enache este absolvent al Facultății de Litere, specializarea Jurnalism, în cadrul Universității din Craiova. În prezent, este bursier la Business Academy. Are un volum de versuri publicat, Măști (2016, reeditat în 2018). A mai colaborat cu diverse reviste și publicații, unde a fost coautor. A făcut voluntariat (în domeniul editorial) la Editura Armonii Culturale. Domeniile sale de interes sunt: istoria, filosofia, literatura, cinematografia, teologia și orice alt domeniu pe care își propune să-l exploreze. Deviza lui este Nihil sine Deo!.

Scurt comentariu asupra articolului „Spiritul timpului și-a ridicat puteri infernale: originea și subiectivitatea timpului la Sfântul Augustin”

De aici derivă și eroarea evoluționistă, care presupune că universul s-a creat prin hazard, printr-un proces de încercare și eroare. Raportarea greșită la timp ne face să credem că omul a parcurs foarte multe salturi evolutive, de ordin cantitativ; totul este rodul unui hazard de ingrediente aruncate la întâmplare, care alcătuiesc un fiasco de proporții cosmice. Problema este că, dacă ingredientele acelea nu aveau condițiile și proporțiile necesare unei așa-zise dospiri, nici astăzi, în anul 2021, nu am fi avut universul creat.