Ne face mare plăcere să anunțăm câștigătorii concursului de eseuri filozofice pentru liceeni, Din lumea Sofiei, pe care l-am organizat în acest an alături de Facultatea de Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării, a Universității de Vest din Timișoara.

Îi felicităm, așadar, pe autorii celor mai bune eseuri. Premiul I: Cosmin Țugui; premiul II: Ioana Ștefana Cozaciuc; premiul III: Raul-Mihai Cozlean. Mențiuni: Andreea Bula, Gianina Buruczky, Eduard-Ramon Lupșescu, Jonathan Paul-Faina, David Roberto Papp și Teodor Damian Iulian Todorese. Premii speciale: Carina Burduhos și Filip Jinga.

Eseurile distinse cu premiile I, II și III vor fi publicate în zilele următoare pe platforma noastră și în Analele Universității de Vest, seria Filozofie și Științe ale Comunicării. Vă așteptăm cu drag să le citiți!

 

Imagine: Unsplash


Mai multe despre:
image_pdf

Dacă v-a plăcut articolul pe care tocmai l-ați citit, puteți să sprijiniți printr-o donație următoarele texte pe care le pregătim pentru dumneavoastră, accesând:
Syntopic este un proiect publicistic inedit, care încearcă să aducă laolaltă opinii, idei și autori într-un cadru de dezbatere civilizat. Este inedit deoarece își propune să introducă în spațiul românesc teme și argumente care, în general, lipsesc din dezbaterea publică. Este pluralist fiindcă nu urmărește o linie doctrinară sau ideologică, ci promovează standardele și valorile perene ale dialogului rațional și respectului față de celălalt.

Scrieți un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.